VIDE SE PODOČNJACI I BORE

Reality zvijezda Kim Kardashian nedavno je iznenadila fanove videom u kojem mogu vidjeti kako izgleda njena prirodna koža bez šminke, na kojoj se vide podočnjaci i bore.

Ovo nije prvi put da Kim ističe svoj prirodni izgled dok promovira svoj kozmetički brend SKKN. No, ovaj put je odlučila prikazati svoju cijelu make up rutinu.

U ovom poduhvatu pridružio joj se dugogodišnji prijatelj i make up umjetnik Mario Dedivanović. Zajedno su pratiteljima pokazali kako on priprema njenu kožu za šminkanje koristeći SKKN proizvode.

Na videu je moguće vidjeti kako je Mario uz pomoć frizera i asistenta nanosio razne kozmetičke proizvode na njeno lice, dok je ona pričala o tome kako se poznaju 15 godina i da joj je na godišnjicu prijateljstva poslao cvijeće, a ona njemu tortu.

Interesantno je da je snimak objavljen usred nagađanja fanova da Kim potajno mijenja svoj izgled nakon što su se pojavile fotografije iz restorana u Poljskoj, gdje je su fanovi primijetili da su njene usne izgledale znatno bujnije nego što su bile u prošlosti.