NA VANITY FAIR PARTYJU

Manekenka Gigi Hadid u nedjelju je snimljena kako uživa u hamburgeru na afterpartyju koji se održao u centru Wallis Annenberg na Beverly Hillsu poslije dodjele Oscara.

Vanity Fair Oscar Party, koji slavi najveću noć u Hollywoodu i smatra se jednom od najekskluzivnijih zabava zabilježio je glamurozna izdanja brojnih filmskim zvijezda, ali i drugih slavnih gostiju koji su prisustvovali dodjeli Oscara u nedjelju navečer.

Među njima se našla i slavna manekenka Gigi Hadid, koja je za tu priliku bila odjevena u elegantnu crvenu haljinu s otvorenim ramenima koju je dizajnirao američki dizajner Zac Posen. Plavokosa manekenka kombinirala je upečatljivu kombinaciju s crvenim štiklama špicastih vrhova te dodala srebrni nakit.

No, ono što je iznenadilo medije jeste to što se ova dvadesetsedmogodišnja manekenka odlučila počastiti hamburgerom nakon zabave dok je na sebi još uvijek imala elegantni outfit.

Nakon što su strani mediji podijelili njene fotografije na kojima se vidi kako uživa jedući hamburger, Gigi Hadid je na svom Instagram storyju podijelila fotografiju na kojoj jede i napisala kako organizatori zabave Vanity Fair zaista znaju zadržati ljude na događaju aludirajući na odličnu hranu koju su posluživali.