RONALDOVA IZABRANICA

Georgina Rodrigez (Rodriguez) i Kristijano Ronaldo (Cristiano) preselili su se u Saudijsku Arabiju gdje vladaju stroga pravila oblačenja kojih se svaka žena mora pridržavati.

Naime, u zemlji vlada šerijat te su žene dužne pokriti cijelo tijelo. Kodeks oblačenja nalaže "skromnost i pristojnost", dakle, ne smije se nositi uska ni providna odjeća. U javnosti bi Georgina trebala nositi abaju, tradicionalnu dugu tuniku tamne boje.

Georgina i Ronaldo već mjesec dana žive pod novim pravilima, ipak manekenka je nedavno na večeri sa zaručnikom prekršila pravilo oblačenja kada se pojavila u kratkoj suknji, zbog čega joj prijeti novčana kazna.

Za prvi prekršaj kodeksa oblačenja, osoba koja je u posjeti toj zemlji mora platiti novčanu kaznu od 100 rijala, odnosno oko 25 eura. Ako ponovno prekrši pravilo, kazna je 200 rijala, odnosno 50 eura.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo su sa svojom porodicom, prijateljima i osobljem odsjeli u luksuznom hotelu s pet zvjezdica gdje borave već mjesec dana dok čekaju useljenje u novi dom. S obzirom koliko će platiti samo smještaj u tom hotelu, manekenka se vjerojatno ne zamara s novčanom kaznom.