NIJE PRVI PUT

Kayne West mogao bi pod istragu zbog incidenta kojeg je jučer napravio na ulici dok ga je snimala jedna žena.

Na Twitteru je jučer objavljen video u kojem kontroverzni reper Kayne West dolazi do osobe koja ga snima te joj oduzima mobitel i baca ga na ulicu, jer nije htjela prestati sa snimanjem.

Prema informacijama stranih medija, reper je napuštao košarkašku utakmicu svoje kćerke North. U jednom trenutku primijetio je da ga prate mediji te se zaustavio da se obračuna s njima. Iako nije jasno je li žena koju je napao bila novinarka ili jednostavno njegov fan, on je izašao iz svog automobila i sukobio se s njom dok ga je ona snimala iz svog vozila.

"Nisi morala tako naletjeti na mene. Ako kažem da prestaneš, stani sa svojim snimanjem", rekao je reper.

Napadnuta žena pokušala je objasniti ga može snimati, jer je slavna osoba. Tada je Kanye posegnuo za njenim mobitelom te ga bacio. Dok se udaljavao, navodno se suočio s novinarom. Međutim, nejasno je što mu je rekao da ga natjera da odustane sa snimanjem.

Prema policijskim izvorima, zamjenici šerifovog odjela okruga Ventura pozvani su na mjesto događaja i dostavljeni su video dokazi incidenta. Napadnuta žena viđena je kako izlazi iz policijske stanice.

Podsjećamo, to nije bio jedini put da je West molio da ga mediji ostave na miru. Nakon što je ponovno sjeo u auto, stao je ispred grupe novinara, gdje im je rekao da ga ne smiju snimati dok je s djecom i to nazvao ljudskim pravima.