LOS ANGELES

Britney Spears u petak je snimljena u restoranu u Los Angelesu, gdje je večerala sa suprugom Samom Asgharijem.

Restoran je bio pun gostiju, koji su prepoznali pjevačicu i počeli je snimati.

Kako tvrde gosti restorana, Britney je počela vikati i pričati besmislice, nakon čega je njen suprug istrčao vani. Potom je njihov tjelohranitelj izveo pjevačicu iz restorana i vratio se platiti račun.

Podsjećamo, Spears se otvoreno borila s problemima psihičkog zdravlja, naročito zbog stresa prouzrokovanog 13-godišnjim starateljstvom.

Navodno joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, ali je na društvenim mrežama i na sudu izjavila da su je držali u psihijatrijskoj ustanovi protiv njene volje te da je bila prisiljena uzimati lijekove.

Nakon što je završeno 13-godišnje starateljstvo koje je njenom ocu Jamieju omogućilo da kontrolira pjevačicinu imovinu, fanovi nisu bili sigurni je li pop zvijezda zapravo slobodna kao što je tvrdila da jeste.

Naročito su bili sumnjičavi prema njenom vjenčanju, jer su tvrdili da se činilo kao da tada nije bila "pri zdravoj pameti".

I dok ih je Britney uvjeravala da nije mogla disati zbog napada panike ranije tog dana, također je priznala da je imala problema zadnje tri godine.

Tražeći nekoga koga će okriviti, njeni fanodi prst su uprli u Asgharija, koji je kasnije negirao sve optužbe.

- Ne, čak nemam kontrolu ni nad time šta ćemo večerati - rekao je 28-godišnji model za TMZ prošlog mjeseca i dodao:

- Znate, u prošlosti se mnogo toga događalo, tako da razumijem odakle ta zabrinutost njenih fanova. Samo su zaštitnički nastrojeni prema njoj. Ako ništa, oni su stvarno dobri fanovi – kazao je Asghari.

 



Izvor: Faktor/TMZ