SLAVNA GLUMICA

Jane Fonda jedna je od protagonistica koje je švedski modni brend H&M odabrao za lice nove kampanje svog fitness brenda H&M Move.

Kad je 85-godišnja glumica u septembru prošle godine objavila da joj je dijagnosticiran Hodgkinov limfom, ta vijest je odjeknula u medijima i izazvala zabrinutost njenih brojnih fanova.

No, slavna glumica 9. januara ponovo se pojavila na predstavljanju svog najnovijeg filma "80 For Brady" na Palm Springs International Festivalu, uvjeravajući sve da se osjeća puno bolje i da je njena bolest trenutno u remisiji.

U novoj kampanji švedskog brenda mogu se vidjeti njeni protagonisti kako vježbaju i provode različite treninge.

Od joge do boksa, vježbi skakanja, trčanja ili, kao što je slučaj s Jane Fondom, bavljenja sportom kod kuće na sobnom biciklu.

Na ovaj način, uz prikaz aktivnog života poznatih osoba, želi se potaknuti ljude da počnu godinu s dodatnom dozom motivacije za aktivan način života.

- Svi imamo istu misiju, a to je pokrenuti cijeli svijet. Nadamo se da će prikazivanje naših ambasadora kako se zabavljaju s našom novom kolekcijom Empower inspirirati druge da im se pridruže i novu godinu započnu isprobavajući nove načine kretanja - rekao je Simon Brown, direktor H&M Movea.
 


Izvor: Faktor