PRIRODNA LJEPOTICA

Turska glumica Meryem Uzerli proslavila se ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni". Brojne gledatelje prikovala je za ekrane svojom besprijekornom ljepotom, a sada je poznato kako je to dar koji je imala još od malih nogu.

Meryem, koja je porijeklom Njemica, sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je nekoliko uspomena iz djetinjstva, pokazavši kako je izgledala u mladosti.

Gledajući fotografije, mnogi su mogli primijetiti da je glumica zadržala svoju prirodnu ljepotu sve do danas.

Fotografije prikazuju Meryem kao djevojčicu, ali i tinejdžerku, dok je na jednoj od njih pozirala i sa svojim prijateljima.

Mnogi su glumici uputili komplimente, a pratitelji su se složili kako ih je još od malih nogu uspjela podsjetiti na sultaniju Hurem.

Glumica je ovog ljeta provela putujući, a između ostalog, boravila je u Crnoj Gori, u luksuznom odmaralištu Portonovi, odakle je pozirala za izdanje magazina magazina Vogue Travel. Također, prisustvovala je i Filmskom festivalu u Cannesu, dok je jedno vrijeme provela u Dubaiju, zajedno s kćerkama.

Proteklih godina, Meryem se posvetila majčinstvu, ostavivši iza sebe buran period života. Ljubavni život još uvijek drži daleko od očiju javnosti, a nedavno se ponovo vratila glumi.