SLAVNA PJEVAČICA

Pjevačica Britney Spears otkrila je da ima neizlječivo oštećenje živaca na desnoj strani tijela.

- Oštećenje živaca na desnoj strani mog tijela je neizlječivo. Samo Bog mi pomože pomoći. Do oštećenja živaca dolazi kada mozak ne dobiva dovoljno kisika - on se doslovno počinje gasiti - napisala je na Instagramu u opisu videa na kojem pleše.

Slavna pjevačica tvrdi da se u prosjeku tri puta sedmično probudi "s potpuno utrnulim rukama" i da se osjeća "kao da joj neko desnu stranu tijela bode iglama".

- Sljepoočnice me također jako bole. Bol je zaista strašna - dodala je.

Ipak, smatra da joj komunikacija s fanovima putem Instagrama pomaže da zaboravi na loše zdravstveno stanje.

- Ne osjećam bol dok se snimam kako plešem. Na trenutak ponovo postanem dijete - kazala je u objavi, a brojni fanovi su joj u komentarima uputili riječi podrške.

Uprkos ozbiljnosti toga stanja, otkriva da stvari idu nabolje.

- Napokon sam pronašla lijek pomoću kojeg osjećam kako mi kisik ide do mozga i kroz vrat. Oči su mi više otvorene i mogu držati glavu. Napravila sam dobar posao pokušavajući sve to izvući. U svakom slučaju, ide nabolje. Mogu disati, osjećam se pametnije - dodala je.

Pjevačica već duže privlači pažnju javnosti fotografijama na kojima pozira gola. Njen bivši suprug Kevin Federline tvrdi da je sinovi zbog takvog ponašanja ne žele vidjeti.

Izvor: Coolstyle