Mladić iz Sjedinjenih Američkih Država potrošio je više od 100.000 dolara na plastične operacija kako bi izgledao poput Britni Spirs (Britney Spears).

Brajan Raja (Bryan Raya) je veliki fan Britni Spirs te nakon više estetskih zahvata, sada planira promijeniti i boju očiju, uprkos riziku da može oslijepiti.

Ovo "putovanje" Raja počelo je kada je njegova mama platila oko 2 hiljade dolara da mu napravi jagodice kada je imao 17 godina kako bi replicirao pjevačičin osmijeh.

- Radim ovo od svoje 17. i nisam završio. Ja sam trajno umjetničko djelo. Kad se pogledam u ogledalo jako sam sretan. Čovjek sam kao i svi drugi i težim određenoj razini ljepote za koju crpim inspiraciju od Britni i to se nikada neće promijeniti jer je moje divljenje prema njoj samo raslo tokom posljednja dvije decenije - rekao je.



Divljenje je dovelo Brajana do dvije rinoplastike, implantata za obraze, povećanja mekog tkiva i usana te podizanja kapaka kako bi nalikovali "Britninim velikim lijepim očima".

Svakih šest mjeseci Brajan ide na botoks i filere za održavanje, kao i na operaciju uklanjanja dlačica na licu i cijelom tijelu svakih osam do deset sedmica. Suočen je s kritikama zbog toga i vjeruje da su "dvojnici" zvijezda još uvijek stigmatizirani u društvu. Zatim mu je poklonila prvu operaciju nosa za njegov 21. rođendan, a od tada Brajan štedi vlastiti novac kako bi promijenio i održao željeni izgled.