ZAJEDNO SE KUPALI

Američka manekenka Emily Ratajkowski dobila je brojne negativne komentare nakon posljednje objave gdje se vidi kako se kupa u kadi zajedno sa svojim jednogodišnjim sinom.

Emily koja se ne stidi pokazati svoje tijelo te na njenom profilu često možemo naći golišave objave, sada je iznenadila jednim takvim izdanjem dok je kraj nje bio sin Sylvester.

Podijelila je trenutke njihovog zajedničkog kupanja, a vidi se kako manekenka leži u kadi napunjenoj vodom, dok je sin grli i ljubi u obraz. Gola prsa prekrila je samo rukom, dok je preko stražnjice svoga sina nacrtala srce.

"loml", napisala je manekenka, što je engleska skraćenica za "ljubav mog života".

Iako je neke raznježio ovaj prizor, bilo je puno više negativnih komentara koji su se ispod nizali. Mnog korisnici sugerisali su kako Emily pokušava "skrenuti pažnju" te da ovakvi prizori nisu za dijeljenje s javnosti.

"Zašto moramo ovo gledati? Ovaj trenutak majke i sina trebao je ostati privatan", poručila je jedna korisnica.

"Ovo nije u redu, nebitno je što si lijepa i slavna", napisala je druga osoba, dok je treća dodala: "Šta sve radiš samo za 'lajkove' i pažnju".

Neko je prokomentarisao i kako će dječaku sigurno biti čudno vidjeti ovu fotografiju kada odraste.

Manekenka Irina Shayk također je komentarisala fotografiju Ratajkowski, a uputila joj je emotikone srca.

Inače, Emily se nedavno razvela od supruga Sebastiana Bear-McClarda, nakon što je saznala da ju je varao tokom cijele veze. On je ujedno i otac malog Sylvestera, koji je rođen u martu 2021. godine.

Nakon razvoda, Ratajkowski je primijećena u društvu Brada Pitta, zbog čega su mnogi pomislili kako je riječ o novoj romansi. No, oni se još uvijek nisu oglašavali po tom pitanju.