LIJEPA GLUMICA

Glumica Katie Holmes, čiju je karijeru obilježila uloga u popularnoj seriji "Dawson's Creek" u nedavnom intervjuu za strane medije pričala je o unapređenju svoje karijere, ali i o svom životu.

- Uživam u životu, oduvijek sam bila optimista. Volim da upoznajem ljude i uvijek sam spremna za nove izazove - rekla je Holmes.

Kako je istakla, trenutno su joj misli usmjerene ka novim filmskim projektima koje planira realizirati u bliskoj budućnosti, kao rediteljica filma.

- Volim tu saradnju sa svim tim ljudima na setu. Svi se trudimo oživjeti taj film – kazala je Katie i dodala da joj je, ipak, najbolja uloga - ona majke svojoj 13-godišnjoj kćerki Suri koju je dobila u braku sa Tomom Cruiseom.

- Stvarno sam blagoslovljena, imam tako divnu kćerku. To što sam njena majka je nešto najljepše što mi se desilo u životu – istakla je Holmes.

Podsjetimo, Katie Holmes bila je pet godina u braku sa glumcem Tomom Cruiseom. Međutim, kako su tada prenijeli strani mediji, Katie više nije mogla izdržati njegovu posvećenost scijentologiji, pa su se razveli.

- Katie je bilo grozno sa Tomom. Nije mogla sebe prepoznati, imala je osjećaj da se pretvorila u marionetu - kazao je neimenovani izvor za Radaronline.

Danas je sasvim drugačija priča, jer je lijepa glumica pronašla pravu ljubav.

Kako izvještava magazin People, Katie se viđa sa muzičarem Bobbyjem Wootenom, a mediji su ih nedavno fotografirali u zajedničkoj šetnji.

Izvor: Faktor