IZNENADILA PRISUTNE

Jennifer Lopez iznenadila je Bena Afflecka na vjenčanju, kada je prirodila mini show, otpjevavši novu pjesmu posvećenu njemu.

Naime, J.Lo. otpjevala je pjesmu uz plesačice, a Ben je posmatrao s ogromnim osmijehom na licu.

U videu, J.Lo nosi jednu od svoje tri vjenčanice, a okružena je plesačicama i pratećim pjevačima, koji su svi obučeni u crno. Osim što pjeva, ona pokazuje i neke od svojih prepoznatljivih plesnih pokreta, tresući bokovima. U stihovima pjesme Jennifer pjeva o strasti u Benovim očima, kao i o tome kako ga još uvijek voli nakon svih ovih godina.

Podsjećamo, proteklog vikenda na raskošnom imanju u Georgiji održalo se trodnevno vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka, nakon što su se tajno vjenčali prije mjesec dana u Los Angelesu.

Jenniferina i Benova ljubav počela je prije 20 godina, jer su se prvi put zaručili 2002. godine, ali su vjenčanje prekinuli samo nekoliko dana prije datuma u septembru 2003. godine. Ostali su zajedno do početka januara 2004. prije nego što su se razišli. I Jennifer i Ben su se vjenčali i imali djecu sa drugim ljudima, ali su se vratili jedno drugom u aprilu 2021. godine.