LJUDI JE POPLJUVALI

Nova djevojka Gerarda Piquea, 23-godišnja studentica Clara Chia Marti, objavila je video na kojem pleše u crnom bikiniju uz Shakirinu pjesmu "Te Felicito".

Clara je objavila video na svom Instagram profilu koji je zaključan za javnost, no ubrzo je snimka osvanula i na Twitteru.

Obožavatelji kolumbijske pjevačice to su protumačili kao provokaciju i u komentarima su prozvali Claru.
  "Ovo je primjer provokacije i nepoštovanja", "Kako se usuđuješ plesati uz Shakirinu pjesmu", "Kako je slatko to pokušavaš privući pažnju na svaki mogući način... Sigurno je jako teško živjeti u Shakirinoj sjeni", neki su od komentara ispod snimke.

Bilo je i onih koji tvrde da je snimka lažna te da je muzika naknadno dodana u video.

Podsjećamo, Shakira i Pique objavili su prekid prije manje od tri mjeseca, a zajedno su bili 12 godina i imaju dvojicu sinova, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

Pique je prije par dana potvrdio vezu s Clarom poljupcima na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, gdje su ih snimili paparazzi.
 
Također, osvanula je i nova fotografija Piquea i Clare na kojoj su snimljeni u šetnji, a Shakirini fanovi nisu propustili priliku da upute negativne komentare na račun izgleda 23-godišnje studentice.