Nakon samo tri sedmice braka

Medeni mjesec tek je završio, a Ben Affleck i Jennifer Lopez navodno su se odlučili razdvojiti na neko vrijeme.

Fanovi su zabrinuti zbog Benovog umornog izgleda i imaju teoriju koji je pravi razlog razdvajanja para.

Affleckov umor na medenom mjesecu zabilježili su paparazzi, a glumac je ponovo bio meta memova i prava senzacija na društvenim mrežama.

Razlog je Affleckova prošlost?

Twitteraši imaju teoriju o misterioznom razlogu zbog kojeg je par na pauzi koja nema veze s idejom da to čine kako se čarolija između njih ne bi izgubila. Prema njima, najvjerojatnije je da je Lopez tražila od Afflecka da potraži profesionalnu pomoć zbog svoje ovisnosti o alkoholu, navode inostrani medij.

Affleck je krivio bivšu ženu zbog svoje ovisnosti

U jednoj od svojih najkontroverznijih izjava ikada Affleck je optužio svoju bivšu ženu Jennifer Garner za razlog svoje ovisnosti o alkoholu. Tokom intervjua s Howardom Sternom glumac je izjavio:

"Djelomičan razlog zbog kojeg sam počeo piti jer što sam osjećao da sam u zamci. Mislio sam: 'Ne mogu otići od djece, ali nisam sretan, što da učinim?' Popio bih bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo dobro rješenje", piše Index.hr

No, Affleckova ovisnost seže puno dalje u prošlost, prije braka s Garner, pa čak i prije nego što je bio u prvoj vezi s Jennifer Lopez. Prijavio se na liječenje 2001., zatim u dva navrata dok je bio u braku s Garner te ponovno 2017. i 2018.