OŠTRA REAKCIJA

Glumac Sylvester Stallone svim snagama bori se za prava franšize svog junaka Rockyja, a zbog toga je javno napao nedavno najavljen spinoff franšize Rocky nazvan "Drago".

Stallone je napao i producente koji su uključeni u snimanje filma koje je navodno počelo. Glumca je između ostalog, jako povrijedilo što ga apsolutno niko pa čak ni Dolph Lundgren nije obavijestio o tome.

"Još jednom Irwin Winkler, taj patetični 94-godišnji producent i njegova moronska djeca, lešinari Charles i David, ponovo glođu kosti još jednog divnog lika kojeg sam stvorio, a da mi to nije rekao... Ispričavam se obožavateljima, nikada nisam želio da likove iz Rockyja iskorištavaju ovi paraziti", naveo je glumac.

On je na Instagramu objavio i fotomontažu na kojoj Winkler kao vampir pije krv Rockyju i zabija mu nož u leđa, a ubrzo nakon toga sve je uklonio s profila.

Iskritizirao je i svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Lundgrena, koji tumači sovjetskog boksačkog prvaka Ivana Draga u filmovima "Rocky IV" i "Creed II".

Ipak, još uvijek nije jasno hoće li Lundgren ponoviti svoju ulogu u spinoffu "Drago".

"Usput, nekad sam poštovao Dolpha, ali nikada mi nije rekao šta se događa iza mojih leđa s likom koji sam mu stvorio. Pravi prijatelji su dragocjeniji od zlata. Pretpostavlja se da su najomraženiji, netalentirani, oronuli producent u Hollywoodu i njegova djeca kukavice pronašli svoj sljedeći obrok... Dragu. Vratite mi prava, krvopije", naveo je.