UDALA SE ZA BEN AFFLECKA

Nakon vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka na društvenim su mrežama objavljene njihove fotografije i snimke. Između ostalih, frizer slavne glumice, Chris Appleton, na Instagramu je objavio snimku koja je nastala prije ceremonije. J.Lo je bila odjevena u jednostavnu bijelu haljinu.

“Ovo je haljina koju imam već jako puno godina. Čuvala sam je i čuvala i konačno sam je odjenula na dan mog vjenčanja. Osjećaj je nevjerovatan, jako sam uzbuđena”, rekla je Lopez.

Glumica je fotografije s vjenčanja objavila u vlastitom newsletteru On the JLo. Otkrila je da se kasnije presvukla u modernu, čipkastu vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada. Na glavi je imala veo s čipkastim rubom.

“Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi”, napisala je Lopez i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Fox News piše da je Jennifer uzela Benovo prezime. U zapisniku okruga Cark stoji da je glumica i pjevačica promijenila ime u Jennifer Affleck. Inače, par se vjenčao u Las Vegasu.

Podsjećamo, Lopez je službeno potvrdila da je ponovo s Affleckom u objavi na Instagramu za svoj 52. rođendan, kada je podijelila sliku na kojoj se ljube dok su bili na privatnoj jahti.

Od tada su postali stalni par na crvenom tepihu, podržavajući jedno drugo na raznim filmskim premijerama i dodjelama nagrada. Lopez je objavila da je prekinula s Rodriguezom (45) u travnju 2021., a snimljena je s Affleckom u Montani u svibnju.

Affleck je ranije bio u braku s glumicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece – Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (10). Razveli su se 2018. nakon 13 godina braka. Lopez je bila 10 godina u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem. Bivši par, koji se razveo 2014., ima 14-godišnje blizance Emme i Maxa.

Autor: Index.hr