SLAVNI FUDBALER

Švedska influenserica Katrin Zytomierska na društvenim je mrežama objavila fotografiju fudbalera Gerarda Piquea s misterioznom plavušom na zabavi u Stockholmu.

Daily Mail piše kako se Katrin naljutila na Piquea jer je odbio molbu da pozdravi njenog sina koji voli nogomet.

Zbog toga je podijelila Gerardovu fotografiju koja je ubrzo postala viralna. Fotka prikazuje fudbalera koji ima kapuljaču na glavi, s plavušom koja na glavi nosi ružičastu kapu.

- Slušaj me ti, gubitniče. Vjerojatno te želi većina žena na ovoj zabavi. Vidim te i odmah pomislim na svog sina. Bila sam jasna s tobom. Tražila sam te da pozdraviš mog sina i rekao si "Ne". Jer si ko? Tip koji može driblati s loptom. To me baš i ne impresionira. Ono što me rastužuje je što je slava ušla u tvoju glavu i to je patetično. Ti si samo tip s loptom. Znaš šta, karma je ku*ka i ugrist će te za tvoju stražnjicu - napisala je Katrin uz objavu.

Podsjetimo, nakon prekida Gerarda Piquea i pjevačice Shakire pojavile su se informacije da slavni fudbaler ima novu djevojku. Navodno je riječ o konobarici, čiji su inicijali C. C. Izvor za španske medije tvrdi da ih je upoznao Piqueov saigrač iz Barcelone Riqui Puig.


Izvor: Coolstyle