Catherine Zeta Jones odbacila je prepoznatljive tamne pramenove u korist platinastoplave bob frizure zbog nove uloge u seriji "National Treasure" što je učinilo da glumica izgleda kao potpuno druga osoba.

52-godišnja glumica trenutno snima novu TV seriju "National Treasure" u New Orleansu gdje je predstavila svoj novi izgled. Međutim, njena nova frizura nije trajna jer je samo nosila periku.

Catherine se pridružila Lisette Alexis u novoj Disney+ TV seriji, koja proširuje franšizu "National Treasure" Nicholasa Cagea. Cage u hitu iz 2004. i njegovim nastavcima glumi dr. Benjamina Franklina Gatesa.

Serija će se fokusirati na mladu ženu koja će tražiti odgovore o svojoj porodici, a Catherine glumi Billie, milijarderku i stručnjaka za antikvitete na crnom tržištu.

"Transformisala se iz siročeta bez novca u lukavu, elegantnu poslovnu ženu i avanturisticu. Billie je navikla dobiti ono što želi - i želi panameričko blago", navodi se u opisu radnje.



Osim Alexis, Zeta-Jones se pridružuje kolegama Lyndonu Smithu, Zuri Reedu, Jakeu Austinu Walkeru, Antoniju Ciprianu i Jordanu Rodriguesu.

Zeta-Jones je osvojila Oscara za film "Chicago" i Tony nagradu za svoj debi na Broadwayu kao Desirée Armfeldt u "A Little Night Music" Stephena Sondheima.

Nedavno je glumila u filmu "Cocaine Godmother", temeljenom na istinitoj životnoj priči o zloglasnoj narko šefici Griseldi Blanco.