LATINO DIVA

Pozirajući kraj bazena, Jennifer Lopez ponosno je istaknula svoju prepoznatljivu figuru pješčang sata uskočivši u minijaturni crni bikini.

Pjevačica i glumica bikini je kombinirala uz svileni ogrtač s uzorkom leptira, predimenzionirane sunčane naočale brenda Versace, da bi cjelokupno izdanje zaokružila bež natikačama s petom iz vlastite linije obuće.

- Ljetno raspoloženje: aktivirano - tim je riječima Lopez opisala svoju posljednju objavu na Instagramu zaradivši u manje od 24 sata gotovo tri miliona lajkova.

Besprijekorna linija nešto je čime se ova 52-godišnjakinja itekako može pohvaliti, a sve zahvaljujući svojoj uhodanoj fitness rutini, od koje ne odustaje nijedan dan u sedmici.

Zavidnu figuru u petom desetljeću života Lopez uglavnom pripisuje iscrpljujućim treninzima pod vodstvom Davida Kirscha koji ju je 2020. opisao kao "hiperfokusiranu i vrlo discipliniranu osobu".

- Kod Jennifer nema odustajanja, a ima bolji tonus mišića od nekih mojih klijenata koji imaju 25 godina - ranije je izjavio ovaj trener slavnih otkrivši kako je prehrana latino dive u potpunosti "čista" te da godinama nije konzumirala alkohol i kofein.

Izvor: Faktor