OBJAVLJEN NA NETFLIXU

Na Netflixu je kao dio nove sezone serije "My Next Guest Needs No Introduction" objavljen intervju s Willom Smithom gdje je priznao da je imao viziju svoje " uništene karijere".

Intervju je snimljen je prije dodjele Oscara 2022. godine, kada je Smith ošamario Chrisa Rocka na bini.

Glumac je opširno govorio o viziji da mu je karijera uništena dok se pojavljivao u novoj sezoni emisije Davida Lettermana.

Smith je objasnio Lettermanu da unatoč tome što se nije drogirao, postojalo je razdoblje od dvije godine u kojem je koristio psihodelike što je opisao kao "najpaklenije psihološko iskustvo u životu".

"Pio sam Ayahuascu, a obično je potrebno oko 45 minuta da djeluje", rekao je voditelju talk showa.

"Pio sam i sjedio i onda odjednom kao da počinjem vidjeti kako sav moj novac leti, a moja kuća odleti i moja karijera odlazi. Cijeli moj život se uništava", dodao je.

Kako se vizija razvijala, on kaže da je čuo svoju kćer Willow kako doziva upomoć, a u tom trenutku je prestao brinuti o bilo čemu drugome.

Smith je rekao da mu je to iskustvo, iako zastrašujuće, pomoglo da stekne novi pogled na život.

U novoj epizodi, objavljenoj u petak, 20. maja, Smith je govorio i o odmoru od glume i radu na svojim memoarima iz 2021. godine.

"Moja iskustva i moj život i pisanje ove knjige, otključali su dio mene, kao glumca, što se ne može porediti s bilo čime što sam ikada doživio. Život mi je sada tako uzbudljiv jer mogu doprijeti do ljudi drugačije nego što sam ikada moga, uglavnom zbog svoje boli", ispričao je Smith.