ČLANICE JE MENSE

Manekenka i članica Mense Candice Kloss iz New Yorka kaže da muškarac mora biti iznad prosjeka na IQ ljestvici da bi imao priliku s njom ostvariti vezu.

Čak i ako im je kemija sjajna, ako muškarac tijekom prvog spoja ne prođe dobro na testu inteligencije koji nosi sa sobom, ispada iz konkurencije jer, kako kaže, traži nekoga s kim će uživati u poticajnom intelektualnom razgovoru.

"Želim se uvjeriti da se isplati ići na drugi spoj s njima. Ima puno muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni, dobar izgled je nevažan. Kako možete uživati u vremenu s nekim ako se ne možete povezati putem razgovora?"", objasnila je.

Međutim, čak i oni koji prođu test i dalje će biti u temeljitoj provjeri, a Candice očekuje da budu dobro upućeni u teme kao što su aktualni događaji, ekonomija i znanost.

Candice, koja je napustila visoko obrazovanje radi karijere na stranici za odrasle OnlyFans kaže: "Privlačno je ako netko brzo shvati stvari, kao i emocionalna inteligencija i brza duhovitost."

"Odrastajući bila sam veliki štreber iz znanosti i matematike, a još uvijek volim matematiku."

Candice ima članstvo u Mensi od svoje 17. godine, a njezin vlastiti IQ rezultat je 136, što je stavlja u dva posto populacije.

Sve između 120 i 140 klasificira se kao "vrlo superiorna inteligencija", dok se oni s ocjenom iznad 140 smatraju "genijima".

Unatoč tome, Candice kaže da je često "podcjenjuju" muškarci koji pretpostavljaju da nije inteligentna zbog njezinog atraktivnog izgleda.

To joj ipak nimalo ne smeta, jer dodaje da uživa u prilici da dokaže da su ljudi u krivu, često koristeći njihove pretpostavke u svoju korist.