SNIMKA JE POSTALA HIT

O dodjeli Oscara ne prestaje se pričati, a skandal između Will Smitha i Chris Rocka zasjenio je gotovo sve druge događaje koji su se odigrali tu večer.

Međutim, zahvaljujući Twitteru trenutak između Lady Gage i Lize Minnelli dok su proglašavale dobitnika Oscara za najbolji film postao je hit.

Glumica se od 2000. godine bori s encefalitisom, upalom mozga uzrokovanom virusom, a zbog toga je već godinama u kolicima. Minnellin publicist Scott Gorenstein rekao je kako je Lady Gaga osobno tražila da prezentira s Lizom, a njihovo pojavljivanje sve je raznježilo.

Čim su stigle na pozornicu, Liza je od publike dobila veliki pljesak i ovacije.

''Vidiš, publika te voli", rekla je Gaga Lizi.

''Znate koliko volim raditi s legendama'', započela je Gaga uhvativši Lizu za ruku, ''a čast mi je posljednju nagradu ove večeri proglasiti upravo s pravom legendom!'', rekla je Gaga i dobila veliki pljesak.

Minneli se u svom nastupu pomalo zbunila i krivo najavila što slijedi dalje, ali u pomoć je uskočila Lady Gaga. Potom se Gaga sagnula prema Lizi i šapnula joj ''Uz tebe sam.''

Minnelli je na to emotivno rekla ''Znam.' Hvala ti', a reakcije na Gaginu podršku još uvijek se nižu.

''Ovo bi trebao biti highlight večeri!'', ''Ovako se prema ljudima odnosi s ljubaznošću i poštovanjem. Gaga, srce si.'', ''Lady Gaga je definitivno bila uz nju! Osoba za uzor!'' samo su neke od reakcija na ovaj emotivan nastup.

Liza Minnelli je 76-godišnja glumica, plesačica i pjevačica i dobitnica nekoliko nagrada za svoj rad. Među ostalima, dobila je i dva Oscara za najbolju glavnu glumicu 1970. i 1973. godine u filmovima ''Nasrtljiva djevojka'' i ''Cabaret'".