:)

Slavne žene nemaju tajni lijek za nošenje štikla. Kada više ne mogu podnijeti bol uzrokovanu neudobnim cipelama visokih potpetica, neke se preobuku u udobniju obuću, a druge se odluče nastaviti zabavljati – bosonoge.

Eva Longoria na crvenom tepihu uvijek nosi štikle s vrtoglavom potpeticom, no u privatnim trenucima, a posebno otkako je postala majka, prednost daje udobnijoj obući ravnih potpetica.

Pokazala je to nedavno i na društvenim mrežama.

Na svom profilu na Instagramu pozirala je u zlatnoj prozirnoj haljini Santa Branda i zlatnim sandalama povišenih potpetica Aquazzura.

Nakon što su fotografije snimljene i objavljene otišla je na zabavu gdje je visoke potpetice zamijenila udobnim tenisicama Golden Goosea.

Naizgled nespojiva kombinacija večernje haljine i tenisica, mogla se vidjeti samo na storyjima njezinih prijatelja.

Julia Roberts je još jedna od slavnih dama koja izbjegava nositi štikle kad god to može. Iako se na crvenom tepihu Canneskog filmskog festivala 2018. godine pojavila u crnim neboderkama, skinula ih je prije nego što se popela poznatim stepenicama ispred dvorane Palais des Festivals et des Congrès, piše Zadovoljna.hr.

Ne samo da je na taj način protestirala protiv bolne obuće nego i zastarjelih pravila ovog festivala koji je dotad zabranjivao ženama ulaz bez visokih potpetica.