SLAVNA DIZAJNERICA

Victoria Beckham bivša članica grupe Spice girls i modna dizajnerica, svake večeri podvrgava se posebnoj rutini koja joj omogućava mir, ali i da lakše utone u san.

Bivša pjevačica i supruga nekadašnjeg fudbalera Davida Beckhama, otkrila je koliko joj znači spavanje, ali i rutina koje se drži svake večeri prije odlaska u krevet.

Naime, Victoria kaže kako pidžamu nosi isključivo u krevetu te kako ne može spavati bez maske za očiju. No, ono što je posebno zanimljivo u njenim večernjim ritualima je korištenje kristala za smirenje kojima je vjerna dugi niz godina.

The Mirror prenosi kako Victoria drži kristale u ruci, jer tvrdi kako joj pomažu da lakše utone u san, a nastoji redovno meditirati kako bi tijelu vratila prirodni mir.

Ipak, ovo nije prvi put da pjevačica ističe svoju očaranost kristalima, s obzirom na to da je 2019. godine njima ispunila svoj butik u Londonu.

- Volim energiju kristala, a najviše ih volim držati blizu kreveta gdje ih trenutno imam jako puno - izjavila je.

Victoria je "moć kristala" otkrila 2007. godine prilikom boravka u Statesideu, kada je doznala da mogu "liječiti".

- Moj prvi kristal bio je crni opsidijan i još uvijek ga imam uz sebe. Volim se okružiti pozitivnom energijom, pa često imam malu kolekciju kristala u torbici - objasnila je.

Crni opsidijan je poznat kao kristal koji potiče na kreaciju te stimulira rast na svim nivoima, a koristi se u kristaloterapiji, masažama i Feng Shuiju.

Osim što se svake noći okruži kristalima, Victoria drži i do vlastite rutine nenošenja pidžame sve do odlaska na spavanje.

Iako nije detaljnije pojasnila smisao te navike, fanovima je savjetovala da se ne izležavaju u pidžami cijele večeri, nego je odjenu tik prije lijeganja u krevet.

Izvor: Faktor/The Mirror