Zasluženo

Salma Hayek dobila je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

U savršenoj crnoj haljini koja otkriva njen najveći adut, a to je dekolte, asimetrična, jer je napred malo kraća, Salma je zablistala ponovo.

Ukrašena sa malo kristala, sa A krojem haljina je idealna za sve žene koje žele da izgledaju elegantno, a da istaknu struk.

Uz satenske salonke i vrtoglave potpetice izgledala je zanosno.

"Svi moji dragi obožavatelji, ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi, jer iako me nisu poznavali ovdje u Hollywoodu, svi Latinoamerikanci u SAD-u znali su ko sam. Shvatili su da sam došla ovamo sa snovima kao i oni", poručila je Meksikanka svojim fanovima.

Sa slavnom glumicom su se na svečanosti pojavili njen suprug i kćerka Paloma, koja ima 14 godina i na crvenom tepihu je već počela da krade mami pažnju.

Obje modno usklađene, u crnom od glave do pete, mama i kćerka su pokazale kako izgleda elegancija.

"Sjećam se da mi je studio mnogo puta rekao: 'Zašto se ne vratiš na (meksičke) telenovele? Ovdje nikada nećeš dobiti posao'. Ostala sam zbog ljubavi prema filmu", dodala je Salma, dok je razmišljala o svojim teškim trenucima privikavanja na život u Americi nakon što se u savezne države preselila iz Meksika, piše 24sata.hr.