:)

Poznata manekenka Ashley Graham (33) od trenutka kad je saznala da nosi blizance, sretne vijesti je sa suprugom Justinom Ervinom (35) podijelila na Instagram profilu. Od ljetos do danas, gotovo svakodnevno objavljuje nove fotografije, ali i videa gdje ponosno pokazuje stomak.

No, kako piše magazin Vogue od ove manekenke ne možemo očekivati da je uskoro vidimo u haljinama carske linije. Tromjesečjanjene trudnoće ispunjena su lateksom, čipkom i leopard printom, za razliku od uobičajenih načina odijevanja žena u trudnoći.

Za svoj prvi crveni tepih kao buduća majka, 31-godišnjakinja je odabrala Vex Clothing crvenu haljinu od lateksa. Hrabar izbor za svakoga, ali uska duga kožna haljina omogućila je Graham da se razmeće i pokazuje svoj stomak, a da je i dalje ostala vjerna vrsti haljina koje je nosila prije trudnoće.

Zanimljiva je informacija da je manekenka pozvala londonsku kuću 16Arlington na glamurozno snimanje tokom Sedmice mode u New Yorku. Dizajneri su joj kreirali haljinu po narudžbi koja je bila usredotočena na bodi s izrezom koji je u čipki, a na rubovima ima perje.

Vogue ocjenjuje da je zanimljiv izbor odjeće koju Ashley bira u trudnoći, ali i da trudnički stil može biti zabavan neovisno da li ste supermodel ili ne.