Besprijekoran izgled

Jennifer Lopez svojom pojavom uvijek ostavlja bez daha. Njena forma i agilnost predmet su čestih rasprava. Kako joj to uspijeva?

Jedan od trenera s kojima radi, David Kirsch iz New Yorka, upravo je otkrio malo detalja o tome kako poznati postižu isklesani izgled.

U jednom intervjuu, David, čiji popis klijenata također uključuje Kerry Washington i Kate Upton – Kirsch, kaže da je razlika između dobrog trenera i onoga koji to radi za pratitelje na

Instagramu (pristup za koji napominje da je raširen u njegovoj industriji) je intuitivno razumijevanje onoga što je pojedincu potrebno fizički, mentalno i duhovno.

- To je ono što često nedostaje – frustrirajuće je što se ovaj aspekt treninga prešućuje - kaže Kirsch.
 
To znači da izgled i kako se Jennifer osjeća ne može se zahvaliti samo vježbanju.

Različiti faktori su u igri, uključujući način života, prehranu, stres, pa čak i vrstu ljudi kojima je neko okružen.

- Jennifer je pedantna u pogledu jela, spavanja i općenito o svemu u svom životu. Nije samo fizički nivo – radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života. Jennifer i ja puno hodamo, radimo i hodajući čučanj, koji je odličan za unutarnju stranu bedara i stražnjicu – kaže trener.

Tu su još i "mrtvo dizanje" jednom nogom i boks, plus, a Kirsch uvijek uključuje elemente pilatesa u trening.

- U njene treninge ubacujemo kardio, pliometriju, cijelo tijelo i donji dio tijela – oni su vrlo intenzivni i ona shvata sve vrlo ozbiljno – kaže Kirsch.

Osim ovako raznovrsnih treninga, tu je i zdrava prehrana. Iako je poznatima definitivno lakše priuštiti sebi takav stil života, svodi se na to da je važno barem nešto činiti za sebe i svoje zdravlje, i bolje raspoloženje.