DODJELA NAGRADA INOVATORIMA

Na dodjeli nagrade inovatorima, koju organizira Wall Street Journal u New Yorku, brojne poglede okupljenih privukla je Demi Moore koja je za ovaj događaj odabrala zanimljiv i upečatljiv stajling.

U prvom planu našlo se Fendijevo tamnoplavo odijelo od baršuna, no ne samo zbog zanimljivog kroja i materijala već i zbog činjenice da ispod sakoa glumica, koja će ovog mjeseca navršiti 59 godina, je nosila samo grudnjak.

Oversized sako dužeg kroja zakopčan jednom kopčicom bio je uparen sa širokim, jednako tako oversized hlačama, a Demi Moore je stajlingu dodala malu clutch torbicu te crne čizme.

Međutim, najupečatljiviji detalj bio je duboki dekolte koji je jasno otkrivao crni grudnjak.

Na dodjelu nagrada Demi je stigla u društvu dizajnera Kim Jonesa, koji se trenutno nalazi na čelu modne kuće Fendi, a ove godine se nalazi i među dobitnicima nagrade za inovatore godine.

Dodjela nagrada, koja se održala u MoMa-i, Muzeju moderne umjetnosti, odaje počast revolucionarnim ljudima iz niza različitih područja.

Ove godine dobitnici su poslovna žena i reality zvijezda Kim Kardashian, reper Lil Nas X, glumac Ryan Reynolds, modni dizajner Kim Jones, umjetnica Maya Lin, vozač trkaćih vozača Lewis Hamilton, romanopisac Colson Whitehead te program za mlade Ulica Sesame.