PRETJERAO

Glumac Tom Cruise zabrinuo je obožavatelje pojavljivanjem na utakmici u San Franciscu.

Korisnici Twittera komentirali su kako mu je lice natečeno i pitali su se šta se dogodilo glumcu. O njegovom izgledu sad su se oglasili stručnjaci.

Estetski hirurg Nyla Raya, čiji su pacijenti većinom slavni, tvrdi da je Tom pretjerao s estetskim tretmanima.

- Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica - rekla je za Daily Mail.

S njom se složio i hirurg Ross Perry, koji je naglasio da je promjena glumčevog izgleda rezultat kombinacije viška kilograma i učestalih odlazaka na estetske tretmane.

- Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhano. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora - izjavio je.