Ovog vikenda su u New Yorku dodijeljene prestižne MTV video i muzičke nagrade, a crveni tepih okupirale su neke od najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice...

No, sasvim očekivano - pojava Madonne na sceni izazvala je masovnu histeriju!

Pop kraljica se na bini pojavila u svom prepoznatljivom stilu - kožnom seksi korzetu s ogromnim dekolteom i vezivanjem na leđima, uz koji je ponijela i mrežaste čarape, lakovane salonke s vrtoglavo visokim potpeticama i duge, kožne rukavice i beretku.

Njeno erotično izdanje u stilu domino dame zapalilo je masu, ali je pravi šou nastao kada se okrenula.

Naime, Madonina pozadina izgleda sasvim drugačije nego svih prethodnih godina - znatno oblije i veće!

Društvene mreže su ubrzo preplavile fotografije njene zadnjice, ali i šale na taj račun, a neizbježno je pitanje - šta joj se dogodilo?

Sasvim je moguće da se Madona podvrgla estetskom zahvatu uvećanja zadnjice, s obzirom na to da već godinama radi korekcije na licu, zbog čega i izgleda tako mladoliko. No, tu je i opcija da je riječ o vještačkim umecima od gume ili plastike.



"Kada i kako je Madonina zadnjica postala OVOLIKA", "Njena pozadina izgleda pakleno teško", "Ne mogu da vjerujem šta je uradila", "Nisam očekivao ovo", "Svi znamo da nikada nije bila tolika", samo su neki u moru sličnih komentara.

Naravno, tu su i oni koji je podržavaju. "Reci mi da si kraljica univerzuma bez da kažeš da si kraljica univerzuma", jedan je u nizu komplimenata oduševljenih fanova.

Podsjetimo, slavna 63-godišnjakinja je često na meti kritika zbog upotrebe filera i botoksa jer ne samo da izgleda mlađe, već je njeno lice prosto drugačije do te mjere da joj je promijenjen oblik lica.