NOVA LJUBAV HOLLYWOODA

Sve su glasnija šuškanja o novom paru u Hollywoodu koji niko nije očekivao.

Strani mediji pišu da glumci John Travolta (67) i Demi Moore (58) u zadnje vrijeme provode puno vremena zajedno, a u prilog glasinama ide i svjedočanstvo jedne konobarice iz restorana u Floridi gdje su bili skupa.

- Sjedili su za stolom u uglu, osvijetljeni samo svijećama. Izgledalo je romantično, puno su se smijali i čak su se držali za ruke - ispričala je konobarica za news-in-24.com.

Da sve bude još zanimljivije, šuška se da ih je spojio njen bivši suprug, glumac Bruce Willis.

Naime, Willis i Travolta prijatelji su već dugo godina i navodno mu je predložio da se nađe s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Kelly Preston.

Sve to potaknulo je glasine o novom holivudskom paru i preostaje da se samo čuje šta oni imaju za reći o tome. Podsjetimo, Travoltina supruga Kelly preminula je prije godinu nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti.

U braku su bili 28 godina i zajedno su dobili troje djece, no njihov najstariji sin Jett izgubio je život 2009. u tragičnoj nesreći.

Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je muzičar Freddy Moore s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime.

Zatim se 1987. udala za Brucea Willisa s kojim je dobila tri kćerke, a razveli su se 2000.

Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. godine.