Pjevač je mjesecima bio na zahtjevnoj dijeti koja je uključivala svega tekuću hranu te tri sata svakodnevnog trčanja, as 93 je pao na svega 72 kilograma.

Šokantne fotografije 25 kilograma mršavijeg 50 Centa procurile su ovih dana na internetu i ostavile većinu obožavatelja nekadašnjeg mišićavog repera potpuno zgrožene.

Curtis Jackson se u posljednje vrijeme ostavio glazbe i potpuno posvetio filmskoj karijeri, a drastični gubitak kilograma posljedica je najnovijeg filmskog projekta “ Things Fall Apart ” u kojem reper glumi igrača američkog nogometa koji boluje od raka.

Snimanje filma započelo je početkom svibnja, a 50 Centu je trebalo devet mjeseci da smanji svoj pozajmašni obujam mišića te izgubi čak 25 kilograma. Pjevač je mjesecima bio na zahtjevnoj dijeti koja je uključivala svega tekuću hranu te tri sata svakodnevnog trčanja. Navodno je reper sa svojih 93 kilograma pao na svega 72, ali budući da je snimanje završeno prije dva tjedna, reper se veseli povratku svojoj mišićavoj građi.

- Počeo sam opet normalno jesti i siguran sam da ću se veoma brzo vratiti u top formu - izjavio je reper svojim zabrinutim fanovima te također priznao da je tijekom dijete bio stalno gladan, ali kako je to bila nužna žrtva za njegovu ulogu u filmu. Curtis je ujedno i jedan od producenata filma, a glumi uz bok poznatog glumca Ray Liotte.