AUUUU!

Turski gumac Can Yaman raspametio je žene već u prvoj epizodi popularne serije "Sanjalica", a svojom najnovijom objavom na Instagramu potvrdio je da se nalazi u Beogradu.

Ovaj ljepotan popularan je u cijelom svijetu i ima milione obožavateljki. Pored pomenute serije koja je veoma popularna u Srbiji i regionu, Jaman je postao i zaštitno lice Tudorsa, zbog čega se trenutno nalazi u Beogradu.

Snimak šetnje Knez Mihailovom ulicom objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu.

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dijete u porodici. Turski je glumac, model i pravnik, a posjeduje i svoju advokatsku kancelariju. Završio je Italijansku gimnaziju, gdje je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik. Kao student razmjene, preselio se u SAD na neko vrijeme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Ipak, život ga je odveo u drugom pravcu – ka glumi. Iako se njegova porodica nadala da će biti uspješan advokat, on je poželo da upiše glumačku sekciju i oproba se u tom svijetu.

I nije pogrešio. Gluma se pokazala kao pun pogodak, a slavu je stekao preko noći. Dobio je nagradu „Zlatni leptir“ za najboljeg glumca u romantičnoj komediji „Sanjalica“ iz 2018. godine.

Zahvaljujući svom savršenom izgledu i ulozi u seriji „Sanjalica“ (Erkenci kus) koja ga je proslavila, skinuo je Buraka Özçivita sa trona i već duže vreme je najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj. Samo ga na Instagramu prati više od osam miliona ljudi.

Ovog ljeta, Yaman je privukao pažnju paparaca kada su mediji shvatili da uživa na luksuznoj jahti u Bodrumu sa svojom izabranicom, sportskom novinarkom Diletom Leotom.