Starleta Katie Price gostovala je talk showu američke komičarke Chelseae Handler, koja ju je 'izrešetala' neugodnim pitanjima te ju javno osramotila.

Već je opće poznato da starleta Katie Price poznatija kao Jordan svoj privatan život voli iznositi u javnost. Tako se nedavno gostovajući u talk showu američke komičarke Chelsae Handler, zaplela u mrežu 'podbadajućih' pitanja iz koje se izvukla ogromnom sramotom.

Istoga trena kada je Jordan sjela na stolicu nasuprot Handler, voditeljica ju je krenula 'rešetati' škakljivim pitanjima, privatne tematike. Pomalo uznemirena Jordan nije ni stizala odgovoriti na postavljeno pitanje, Handler bi joj već uputila drugo.

Tako se Katie raspričala o estetskim zahvatima. Priznala je da u Ameriku uglavnom dolazi po botoks kojeg obožava i svoje silikonske grudi, koje je kupila je upravo u L.A.-ju.

Na tu temu Handler je opet bila neugodna pa je 'bocnula' Katie rekavši; "Svatko tko te pogleda znat će da se tvoje čelo nikada neće pomaknuti. Bolje da odmah naglasiš koliko si botoksirana".

Pogledajte!