Očajnički pokušaji Jennifer Lopez da spriječi objavljivanje svog kućnog pornića urodili su plodom. Vrhovni sudija iz Los Angelesa zabranio je Jenniferinom prvom mužu, Ojaniu Noi, distribuciju vrpce na kojoj je prikazan seksualni čin nekadašnjeg para.

Odluka sudijeJamesa Chalfanta bit će na snazi do saslušanja koje je na rasporedu danas, a na kojem će se odlučiti hoće li zabrana biti produžena. Sudija je odluku obrazložio time da bi se objavljivanjem filma prekršio dogovor između pjevačice i bivšeg muža prema kojemu on ne smije objavljivati privatne informacije o njoj. Ojani Noa, koji je bio u braku s J. Lo manje od 11 mjeseci, kaže da će se boriti protiv odluke suda.

Jennifer Lopez je podnijela tužbu, jer je njen bivši muž htio objaviti snimku na kojoj je prikazano kako par vodi ljubav, među ostalim i u hotelskoj sobi na njihovom medenom mjesecu 1997. godine. Jennifer se boji da bi joj snimka mogla uništiti imidž, a sličnu je tužbu dobila prije dvije godine kad je Noa želio objaviti knjigu u kojoj bi iznio detalje svog odnosa s pjevačicom.

Ovoga puta, J. Lo traži 10 milijuna dolara odštete i trajnu zabranu prikazivanja bilo kakvih snimaka nje i Noe u intimnim trenucima.