Popularna pjevačica

Nakon što se u četvrtak i službeno razvela od bivšeg supruga Igora Kojića (34), pjevačica Severina Vučković (49) na Instagramu je objavila kako se zabavlja s prijateljima.

Severina je prvo objavila fotografiju iz hotela na kojoj pozira u kupaćem kostimu ispod bora, a sada je otkrila i da se druži s prijateljima i saradnicima u blizini Zadra.

"Oko mene hiljadu luđaka... (njih troje k'o 'iljadu)", napisala je u opisu fotografije za koji joj je poslužio stih iz njezine pjesme 'Tarapana'. Pjevačicu se može vidjeti u društvu producenta Filipa Miletića, s kojim radi na svojem novom albumu, fotografkinje i inspicijentice drame u HNK-u Split Sonje Dvornik te saradnice Vedrane Vasić.

Sonja Dvornik je objavila video na kojem se može vidjeti kako Severina veselo korača dalmatinskim ulicama. Podsjetimo, par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana govorilo se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme nagađalo se kako Severina nije u dobrim odnosima s porodicom Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karantini u njihovu domu u Beogradu.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", kazala je Severina kratko.