PAR IZ

Nakon što su zvijezde kultne serije "Prijatelji", Jennifer Aniston i David Schwimmer javno priznali da su postojale iskre među njima, jučer se pojavila informacije da su dali šansu svojoj ljubavi.

Međutim, danas je predstavnik Schwimmera prekinuo glasine, kazavši da su lažne, čime je isključeno nagađanje da bi njih dvoje zaista mogli biti par u stvarnom životu.

Nada u potencijalnu vezu između Aniston i Schwimmera rasla je mjesecima, nakon što je par otkrio da su imali osjećaje jedno prema drugom tokom snimanja kultnih "Prijatelja".

Tokom ponovnog okupljanja, Schwimmer je rekao voditelju Jamesu Cordenu da su postojale simpatije, ali da veza nije bila moguća jer je jedno od njih uvijek bio u vezi i nikada nisu prešli tu granicu.

Posjećamo, jučer su se pojavile glasine da se par zbližio nakon specijalne, a Schwimmer je navodno provodio vrijeme kod Anistonovoj.

"Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je prisjećanje na prošlost probudilo osjećaje kod njih oboje i da je hemija koju su uvijek morali sahranjivati još uvijek tu", rekao je izvor američkim medijima.

Nije iznenađujuće da je vijest uzburkala društvene mreže jer su se obožavatelji nadali da bi jedan od najpoznatijih televizijskih parova mogao postati stvarnost, nakon gotovo 20 godina.