NAKON 18 GODINA

Gotovo 18 godina prošlo je otkako je u filmu "Čarlijevi anđeli Punom brzinom" šetala pješčanom plažom u crnom bikiniju, a kako joj danas stoji otkrila je na Instagramu.

Godine 2003. drugi nastavak filma "Čarlijevi anđeli" ugledao je svjetlo dana.

Uloga glavne negativke Madison Lee pripala je Demi Moore, a tada se tvrdilo kako je glumica, zbog navedene uloge, potrošila više od 30.000 KM na estetske zahvate od glave do pete kako bi parirala slavnom trojcu - Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu.

Glasine o estetskim zahvatima za ulogu u filmu "Čarlijevi anđeli" potvrdila je nekoliko godina kasnije.

Kao 44-godišnjakinja, Moore je izjavila kako je zažalila svoju odluku progovorivši o temi ageisma u holivudskoj industriji.

- Ne postoji puno dobrih uloga za dame iznad 40 godina, a sve što ti se danas nudi su uloge nečijih supruga i majki – izjavila je tada Demi.

Početkom godine javnost je neugodno iznenadila drugačijim izgledom lica kada je na pragu 60. i u ulozi modela nosila reviju modne kuće Fendi, a na kritike javnosti tada se nije previše obazirala.

Ovih dana na Instagram profilu otkrila je kako uživa na Fidžiju, a posljednjom objavom, kao prije 18 godina u filmu "Čarlijevi anđeli," osvanula je u minijaturnom, crnom bikiniju.

Vidjevši njenu fotografiju, brojni pratitelji nisu krili oduševljenje dodijelivši joj niz komplimenata na račun figure i mladolikog izgleda na pragu 60.