LJEPOTA JE U GENIMA

Monica Bellucci prvi put je pozirala uz svoju kćerku Devu Cassel i to za naslovnicu italijanskog Voguea.

Prelijepa 56-godišnja glumica i 16-godišnja kćerka Deva, koju je dobila u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom, na naslovnici nose crne haljine italijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana uz koji su i poslovno vezane.

Svoju prvu modnu kampanju Italijanka zanosne ljepote odradila je upravo za brand Dolce&Gabbana, čija je muza već desetljećima, a njenim stopama krenula je i kćerka Deva Cassel koja je lani odradila prvu reklamnu kampanju za parfem Shine Dolce&Gabbana, a ovih dana snimala je u Portofinu novu kampanju za njih.

Monica Bellucci i Deva Cassel podijelile su nekoliko fotografija iz Voguea na svojim Instagram profilima, a to je napravio i Monicin bivši suprug, ponosni Devin otac Vincent Cassel, koji je uz fotografiju napisao "porodična posla."

Deva Cassel odlučila je krenuti maminim stopama, pa se vrlo rano počela baviti modelingom.

Osim kampanje za Dolce&Gabbanu, tinejdžerka iza sebe već ima dvije naslovnice za francuski Elle, a pozirala je i za Harper's Bazaar.

- Mislim da je željela dokazati samoj sebi da može ući u modni svijet, da ima sposobnost da se razvija i raste u okruženju odraslih i da je bila u stanju sve to podnijeti. Želi nastaviti školovanje i iskusiti sve lijepe, ali i one manje lijepe trenutke koje dolaze s tinejdžerskom dobi - rekla je Monica Bellucci u ragovoru za Le Monde, u februaru 2020, nakon što je Deva napravila prve modne korake.