Khloe Kardashian i košarkaš Tristan Thompson ponovno su prekinuli, javljaju svjetski mediji. Vijest o njihovom prekidu pojavila se nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke proteklog vikenda.

Iako njihovi prijatelji tvrde kako je par prekinuo još prije nekoliko sedmica, prošlog su četvrtka spremno zajedno pozirali zajedno s kćerkicom True, te se činilo kako njihova ljubav i dalje cvjeta.

Tristan je na jednoj privatnoj zabavi na Bel Airu proteklog vikenda nestao u sobi s tri djevojke, a od tamo je izašao pola sata kasnije.

Prije privatne zabave, košarkaš je bio s prijateljima u jednom klubu gdje je ispijao skupa pića, a svjedoci su rekli kako je pipkao misterioznu ženu te je s njom izmjenjivao nježnosti.

Khloe ništa još nije komentirala, no čini se kako će požaliti što mu je pružila novu šansu nedavno. Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko nepoznatih žena u intimnom druženju, a u februaru 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner. Ubrzo nakon toga su prekinuli.

Vrijeme lockdowna zbog pandemije Khloe i Tristan su proveli zajedno sa svojom kćeri, a ona je tada govorila kako je jasno da se on zasta promijenio.