IZNENADILA OBOŽAVATELJE

Pjevačica Dua Lipa obradovala je svoje obožavatelje objavivši dvije nove pjesme u jednom danu. U ponoć je objavljena "Can They Hear Us" koja će biti dio filma "Gully", a u dva sata poslijepodne objavljen je i videospot za pjesmu "Love Again".

"Gully" je dugometražni igrani rediteljski debi legende muzičkih spotova Nabila Elderkina, čija je premijera zakazana za ovaj vikend, a nova Lipina pjesma objavljena je kao svojevrsna najava filma.

Također film će sadržavati nove pjesme 21 Savagea, Ty Dolla $igna i Schoolboya Q, 2 Chainza, Miguela, Buddyja, Garyja Clarka Jr. i drugih.

Samo nekoliko sati nakon objave "Can They Hear Us", na YouTubeu i streaming platformama objavljena je druga numera pjevačice pod nazivom "Love Again".

Lipa je izlazak "Love Again" najavila jučer na svom Instagram profilu, a nakon objave otkrila je da je spot snimljen u pauzama između priprema za Brit Awards.

"Ovaj smo video snimili usred proba i priprema za Brit Awards. Naučili smo koreografiju za 45 minuta, dodavali smo kostime u sred snimanja, ali smo uspjeli", napisala je Lipa.

Ranije ove godine, za "Future Nostalgia" Lipa je osvojila Grammy za najbolji pop album, a na ceremoniji je izvela pjesme "Don’t Start Now" i "Levitating". Nakon remiksa albuma, Dua je izdala još tri nova singla: "We’re Good", "Not My Problem" i "If It Ain’t Me".