!

Srbijanska glumica i producentica Bojana Maljević ponovo je na udaru internet nasilja u Srbiji jer je pred dodjelu Oscara poželjela sreću svima onima koji su učestvovali u snimanju filma Quo Vadis, Aida?.

"Ovih dana mogli su se pročitati svakakvi užasi upućeni mojim koleginicama, kolegama i meni. Međutim, ovaj komentar zavređuje pažnju zbog paradoksalnog stava da se 'žene prave pametne i pričaju', a 'istovremeno glupe i jer su silovatelji znali da će ćutati'", napisala Maljević.

Maljević se na meti spomenutog internet nasilnika, navodno ženske osobe, našla jer je podržala film "u kojem su nas ocrnili da smo svi genocidan narod, najgori na svetu, za rat samo nas okrivili".

"Ma kao da ne, mi za sve krivi, a drugi cveće. Iz inata bih igrnorisala taj film, a ne još javno podržavala...", piše u komentaru koji je podijelila Maljević.

Zastrašujuće je da se, pored ostalih uvreda, navodi da su "glumice glupe, te da nije čudo što u vašoj profesiji ima najviše silovanih".

"Bolesno društvo... Toliko bolesno da se jedino možemo praviti da bolest ne postoji. Sve dok na sve ne potamani i izrodi neko novo društvo. Zdravije, od mutacije, ako ništa drugo", zaključila je Maljević, koja je dobila podršku brojnih na Twitteru.