OTKRIVA PREVIŠE

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda "Self Portrait", koja je predstavljala sjajan kontrast njezinoj puti.

S dolaskom toplijeg vremena, žene diljem svijeta biraju lepršave haljine u kojima se osjećaju i izgledaju sjajno. I Sofija Vergara je jedna od njih. Kolumbijska ljepotica svoje modne kombinacije – iza i ispred kamere – rado stavlja na Instagram profil. Nedavno je podijelila i jedno upečatljivo izdanje sa snimanja u Los Angelesu.

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda "Self Portrait", koja je predstavljala sjajan kontrast njezinoj puti. Tačnije, nosila je midi model bez rukava u boji limete, koji je napravljen od čipke te razotkriva tijelo.

Iako haljina A-kroja dolazi s ugrađenom podstavom, riječ je o minijaturnom komadu tkanine u boji kože koja dodatno potcrtava nagost modela te malo toga prepušta mašti. Baš zato podijelila je žene na društvenim mrežama, piše Zadovoljna.hr.

I dok neke dame obožavaju ovaj model te ga i same imaju u svom ormaru, druge su zaključile da otkriva previše nage kože i da više podsjeća na spavaćicu nego na haljinu koja bi se mogle nositi u javnosti za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sofija Vergara sparila je haljinu s ružičastim natikačama na visoku potpeticu Giuseppea Zanottija, a izdanje zaokružila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira američkog brenda Foster Grant.