Odbila mu vratiti prsten vrijedan pet miliona dolara

O prekidu pjevačice i glumice Jennifer Lopez (51) i bivšeg bejzbolaša Alexa Rodrigueza (45) posljednjih se dana nagađa mnogo.

Nakon što je nedavno objavljeno da je par prekinuo četverogodišnju vezu okrunjenu zarukama oboje su demantiryli natpise tvrdeći da "rade na odnosu". Do medija je tada došla informacija da je između njih stala starleta i reality zvijezda, Madison LeCroy (30), no Rodriguez je prošle sedmice posjetio J.Lo u Dominikanskoj Republici gdje snima romantičnu komediju "Shotgun Wedding".

Kako ističe američki tabloid "In Touch", Jennifer je posramljena i ponižena jer ju je Alex ostavio preko poruke.

- Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Jennifer preko poruke! Posramljena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija vratiti zaručnički prsten vrijedan oko pet miliona dolara. Ko je može kriviti? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao - ispričao je izvor blizak paru.

Podsjećamo, ove informacije stižu nakon romantičnog vikenda u Dominikanskoj Republici. Pjevačica i glumica, odjevena u kućni ogrtač, na fotografijama izgleda vrlo zadovoljno dok je njen zaručnik ljubi i grli. Time su glasine o navodnom prekidu konačno "pale u vodu", posebno nakon nagađanja o navodnoj novoj romansi Rodrigueza i LeCroy.