NAPISALA MEMOARE

U svojim memoarima, The Beauty of Living Twice, Sharon Stone progovorila je o neugodnostima koje je doživjela u karijeri, te priznala da joj je snimanje Surovih strasti posebno teško palo.

Glumica tvrdi da je za snimanje kultne scene u filmu s križanjem nogu na prevaru skinula gaćice.

Sharon, koja je u trenutku snimanja filma imala 32 godine, kazala je da joj je obećano da njeno intimno područje neće biti vidljivo na ekranu.

Dodala je kako je shvatila da sporazum nije ispoštovan kad je vidjela konačnu verziju filma u sobi punoj agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

“Tako sam prvi put vidjela svoju vaginu nakon što su mi rekli: ‘Neće se ništa vidjeti, samo trebaš ukloniti gaćice, jer bijela boja reflektira svjetlost, pa znamo da imate gaćice’. Da, bilo je mnogo stajališta o ovoj temi, ali budući da sam ja ta s vaginom, mogu samo reći da su sva ostala stajališta čisto sranje”, napisala je.

Nakon odgledanog filma, Stone kaže da je ošamarila reditelja Paula Verhoevena, otišla do svog auta i nazvala advokata Martyja Singera.

Singer ju je navodno obavijestio da prema cehovskom udruženju glumaca film ne može biti ovako snimljen, jer nije bilo legitimno snimati je na ovakav način.

“Obavijestila sam Paula o mogućnostima koje mi je izložio Marty. Naravno, žestoko je poricao da uopće imam izbora. Bila sam samo glumica, samo žena, kakav bih ja izbor mogla imati? Ali imala sam izbora. Razmišljala sam i razmišljala, i odlučila dopustiti ovu scenu u filmu. Zašto? Zato što je to bilo ispravno za ovaj film i za lik, a napokon i zbog toga što sam ipak to učinila”, zaključila je Stone.