...

Angelina Jolie spremna je objaviti dokaze o porodičnom zlostavljanju u svojoj brakorazvodnoj parnici protiv bivšeg supruga Brada Pitta, piše Daily Mail.

Dokumenti do kojih je došao portal The Blast navodno pokazuju da je glumica izjavila kako je spremna dati nove dokaze i ovlasti u prilog navodnom porodičnom nasilju koje se dogodilo tokom njena dvogodišnjeg braka s Bradom Pittom.

Par ima zajedničku djecu Maddoxa (19), Zaharu (16), Paxa (17), Shiloh (14) i blizance Knoxa i Vivienne (12), a na suđenju će se dogovarati skrbništvo i financijski aranžmani, zbog čega bi njihova najmlađa djeca morala dati iskaz ako roditelji na to pristanu.

Ubrzo nakon što je par podnio zahtjev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Brada istraživali FBI i socijalne službe u LA-u, nakon vijesti da je u privatnom avionu izvršio verbalno i fizičko nasilje nad svojom djecom, ali je od tih optužbi ubrzo oslobođen.

Izvor je za MailOnline rekao: "Angelina je u prošlosti iznosila slične navode koje su vlasti istraživale, ali nisu potvrđene. Ovo je najnoviji očajnički pokušaj da se pod svaku cijenu iznesu laži. To su isti napadi koji se ponavljaju posljednje četiri i po godine i svako ko tome želi stati na kraj, može očekivati da će mu se pokušati osporiti vjerodostojnost."