Oskarovka Halle Berry je u sedmoj epizodi serijala “Bad & Booshy”, kojega snima s prijateljicom, modnom stilisticom Lindsay Flores, otkrila da je njen prvi poljubac bio s djevojkom.

“Imala sam dečka po imenu LaShawn Boyd i željela sam s njim francuski poljubac, ali nisam znala kako se francuski ljubi pa sam pomoć potražila od svoje najbolje prijateljice”, objasnila je Berry.

“Došla mi je kući i ljubila me otprilike pola sata. Doslovno mi je pokazala kako francuski poljubiti dečka. Sljedeće sam večeri francuski ljubila LaShawna BOyda”, prisjetila se Berry.

Kad ju je Flores pitala koji joj je poljubac bio bolji, glumica je ipak rekla LaShawna Boyda.

Berry je Valentinovo na društvenim mrežama obilježila objavom videa na kojem u toplesu zavodljivo pleše uz svog dečka, muzičara Van Hunta.

Vijest o njihovoj romansi magazin “People” otrkio je u septembru, kad im je izvor potvrdio da se viđaju već nekoliko mjeseci te da je muzičar već upoznao njenog sina Maceo-Roberta (7) i kći Nahlu (12).

“Provode puno vremena u njenoj kući u Malibuu. Čini se da doista uživaju u svom miru. Van je upoznao njenu djecu pa to izgleda prilično ozbiljno”, rekao je izvor.