PJEVAČICA I GLUMICA

Uoči lansiranja vlastite linije proizvoda za njegu kože, Jenniger Lopez otkrila je da njen mladoliki izgled u petom desetljeću života nije rezultat injekcija botoxa za kojim poseže većina dama u svijetu slavnih.

- Nisam ta osoba, no nemam ništa protiv drugih koji na taj način žele osigurati mladoliki izgled. Moj pristup je prirodan kada je riječ o njezi kože i želim da su moji proizvodi djelotvorni. Želim da sadržavaju hijaluronsku kiselinu i sve sastojke koji pomažu bez odlaska estetskom hirurgu. Ne kažem da jednog dana i sama neću pokleknuti pred estetskim tretmanima, no do sada ih nisam prakticirala - otkriva 51-godišnja zvijezda.

U novom intervjuu također je otkrila kako ju je u ranijoj fazi karijere njen bivši dečko poticao da isproba injekcije u postizanju izgleda lišenog bora.

- U 20-ima sam hodala s jednim tipom. On je odlazio kod jednog dermatologa dok sam ja odlazila kod drugog. Općenito govoreći, moj dermatolog mi je dao sjajan proizvod za čišćenje lica i sa UV faktorom rekavši mi da, ukoliko ću ih od sada koristiti, moja koža će dugo izgledati dobro - prisjetila se Lopez istaknuvši kako je dermatolog njene bivše ljubavi imao drugačije mišljenje.

- Rekao mi je da imam sitne linije na licu koje može riješiti botox. Tada sam imala samo 23 godine, no od te ideje sam odustala. Igle općenito ne volim, no moj tadašnji dečko me poticao da, poput njega, isprobam čari botoxa. Danas se zapitam kako bi mi lice izgledalo da sam ga tretirala injekcijama botoxa od 23. godine života. Lice bi mi izgledalo potpuno drugačije - mišljenja je Lopez.

Mladolikim izgledom u petom desetljeću života ova slavna pjevačica i glumica ne prestaje oduševljavati javnost, a, kako sama kaže, za njega je najviše zaslužno maslinovo ulje.

- To je dugi niz godina moj tajni beauty proizvod i uistinu funkcionira u kombinaciji sa proizvodima s UV zaštitom - otkriva Lopez potičući žene da svakodnevno koriste proizvode sa zaštitom od Sunca.

- To je zapravo najveća beauty tajna za koju ljudi znaju, ali je ne prakticiraju toliko. Najčešće koriste hidratantne kreme, no svakodnevno ne stavljaju one sa UV zaštitom. Ja ih lično svaki dan koristim od svoje 22. godine života - otkriva Jennifer.

Proizvodi iz njene vlastite linije za njegu kože, JLo Beauty bit će lansirani prvog dana u novoj godini, a između ostalog uključuju serum nazvan "That Jlo Glow", kremu sa zašitom od Sunca, maske za lice i svi u sebi sadrže maslinovo ulje.