Glumac Jude Law snimljen je tijekom treninga s velikom bradom i viškom kilograma, pa ga je bilo teško i prepoznati. Ovih dana pažnju je privukao i izjavom da su znanstvenici još prije devet godina na snimanju filma najavili pojavu pandemije.

Britanskog glumca Judea Lawa godinama je pratila reputacija velikog zavodnika, no u 48. godini nije ni sjena frajeru za kojim su nekoć uzdisale žene.

Zapušten i s nekoliko kilograma viška, Jude je na fotografijama snimljenim ovog tjedna u Londonu gotovo neprepoznatljiv. No čini se da je sada ipak odlučio poraditi na svojem izgledu jer su ga paparazzi snimili tijekom jutarnjeg džogiranja, a rezultati se već i naziru na njegovim mišićavim nogama.

Inače, Jude je u septembru ove godine dobio dijete s 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan, dok iz prvog braka i kratkih avantura ima još petero djece.

S glumicom Sadie Frost, s kojom je u braku bio od 1997. do 2003. godine, ima sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris. Kćer Sophiju rodila mu je konobarica Samantha Burke, s kojom je imao aferu tijekom snimanja filma "Sherlock Holmes" u New Yorku, a majka njegove kćeri Ade irska je kantautorica Catherine Harding, s kojom je bio u kratkoj vezi.