Preokret u sekundi

Gotovo sve društvene mreže u četvrtak je preplavio video zabilježen negdje u Rusiji koji prikazuje jedan od najspektakularnijih obrata na cesti.

Naime, tek što su nekakvi bijesni dečki nasrnuli na mladića s biciklom koji im je prepriječio put, u priču su se iznenada upleli naoružani 'specijalci'.

Maskirani muškarci su za tučnjavu raspoložene dečke svladali i strpali u kombi, a gotovo nevjerojatan prizor su promatrali i brojni vozači u ulici.

Informacija o incidentu na ruskim portalima nažalost u ovom trenutku nema, a mnogi vjeruju da je događaj režiran kako bi video postao viralan, odnosno kako bi na njemu netko zaradio.

Ima i onih koji se protive teoriji da je tu išta namješteno, te ističu da je sve zabilježeno logično i objašnjivo. Kažu, ovakvih huligana i sličnih ispada u Rusiji ima napretek, a ovi su imali tu nesreću da se iza njih vozila štićena osoba.

Prema njihovom mišljenju, u bijelom se automobilu vozio neki oligarh ili kakav drugi moćnik, koji je iza sebe imao naoružanu pratnju u čemu, pogotovo u toj državi, nema ništa neobično.

Kome vjerovati ne znamo, ali da prizor vrijedi vidjeti...